PelattuCS:GO | Asia Minor: Renegades – Tainted Minds

CS:GO | Asia Minor: Renegades – Tainted Minds
CS:GO | Asia Minor: Renegades – Tainted Minds
CS:GO | Asia Minor: Renegades – Tainted Minds


Jesse Pyrhönen

Asia Minor – Faceit Major
Klo: 10.00

Asia Minorin viimeinen päivä käynnistyy perjantai-aamuna. Ohjelmassa on kaksi BO3 ottelua, joista ensimmäinen on ylivoimaisesti tärkein ottelu. Tainted Minds haastaa Renegadesin paikasta tämän vuoden Faceit Majorissa. TyLoo on jo karsinut itsensä jatkoon, ja odottaa tämän ottelun voittajaa minorin finaalissa, jossa jaossa on $30 000.

Renegades on ollut läpi koko turnauksen heikko ja epävarma joukkue, josta on hyvin vaikea ottaa selvää. Renegadesin taso riippuu hyvin paljon joukkueen tähtipelaajista, kuten Noah “Nifty” Francis:sta ja Joakim “jkaem” Myrbostad:sta. Kaksikosta jkaem on pelannut tasaisesti ja todella hyvin, mutta Nifty on suorittajana tällä hetkellä aivan liian epätasainen.

 

 

Renegades voittaa, kun Nifty ampuu. Renegades ei voita, kun Nifty ei ammu. Yksinkertaista.

 

 

Tainted Minds on pärjännyt yllättävän hyvin turnauksessa ja turnausta edeltävinä päivinä. Tainted Minds on lähes dominoinut Australian liigoja, ja joukkueella olikin hetki sitten seitsemäntoista ottelun voittoputki. Australian liigat ovat kuitenkin todella paljon huonompitasoisia kuin esimerkiksi tämä turnaus. Tainted Minds on kovan paikan edessä.

 

Arvioimamme karttavalinnat

Valintojen järjestys on satunnainen.

  • Renegades remove Nuke
  • Tainted Minds remove Dust 2
  • Renegades pick Train
  • Tainted Minds pick Overpass
  • Renegades remove Mirage
  • Tainted Minds remove Inferno
  • Kolmas kartta = Cache

Molemmat joukkueet pelaavat ilman yhtä karttaa, joten molemmilla joukkueilla on ns. “instabänni” eli kartta, jota joukkueet eivät pelaa. Renegadesilla tämä on Nuke, ja Tainted Minds:lla tämä on Dust 2.

Renegades joutuu ehkä hieman jopa pohtimaan omaa karttavalintaansa Cachen ja Trainin välillä. Train pitäisi kuitenkin olla selvä ykkösvalinta, sillä Tainted Minds on huomattavasti parempi joukkue Cachessa, kuin Trainissa.

Tainted Minds saa valittua Overpassin omaksi kartakseen, jossa he ovat loistavia. Renegades on pelannut Overpassia yksitoista kertaa tämän vuoden puolella, joista joukkue on vääntänyt vain kaksi voittoa. On siis selvä, että Tainted Minds lähtee karttaan ennakkosuosikkina.

Viimeinen kartta tulisi olla Cache, jossa molemmat joukkueet ovat mukavuusalueellaan. Renegades kokeneempana joukkueena saa edun, mutta todella pienen. Kertoimet ovat täysin perseellään jälleen kerran, jonka takia Tainted Minds +1,5 on todella hyvä veto.

Panostus (1-5): 5

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X
Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.
50€
ensitalletuksella
200%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com