CS:GO | Asia Minor: Renegades – B.O.O.T-d[s]


Jesse Pyrhönen

Asia Minor – Faceit Major
Klo: 11.15

Toiseksi viimeinen minor turnaus ennen vuoden toista majoria alkaa tänään. Kyseessä on Asia Minor, jossa kahdeksan joukkuetta Aasian alueelta kilpailevat pääsystä pelaamaan Faceitin järjestämässä major -turnauksessa, Lontoossa.

Kuten kaikista edellisistä Minor -turnauksista, myös tästä turnauksesta pääsee kaksi parasta joukkuetta majoriin. Renegades, joka on suurin ennakkosuosikki jatkamaan turnauksesta eteenpäin kohtaa aamun toisessa ottelussa singaporelaisilla varustellun B.O.O.T-d[s] joukkueen.

Kuten kaikki muut avausottelut, on tämäkin BO1, joka tarkoittaa sitä, että ottelussa pelataan vain yksi kartta. Ottelu alkaa kello 11.15.

Renegadesilla ei ole viime aikoina mennyt kaikki ihan putkeen. Joukkue on suorittanut tasaisen huonosti, joka on ehkä jopa hieman odotettavaa. Renegades on voittanut kolme ottelua viimeisestä kymmenestä. Viimeistään nyt jokaisen täysin turha innostuminen, joka alkoi IEM Sydney 2018 -turnauksen jälkeen Renegadesin päästyä play-off vaiheeseen asti, on ohi, sillä Renegades ei ole pystynyt jatkamaan läheskään samalla tasolla.

Myöskin Noah ”Nifty” Francis:n täysin turha ylistäminen on vihdoin loppu, ja jokainen on viimeistään nyt tajunnut sen, että herralla oli yksi hyvä turnaus, ja yksi järjetön peli, jonka jälkeen hän palasi normaalille tasolleen. Nifty sai ottelussaan Mousesportsia vastaan 51 tappoa, ja jäi 23 tappoa plussalle. Herran HLTV rating oli 1,56. Kyseisen ottelun jälkeen Nifty on ollut hyvin epävarma suorittaja, sillä hänen rating on otteluissa on vaihdellut 0,50 ja 1,40 välillä.

B.O.O.T-d[s] on voittanut kuusi ottelua viimeisestä kymmenestä, joka on selvästi parempi, kuin Renegades. Kuitenkin näitä tilastoja ei voi verrata keskenään, sillä B.O.O.T-d[s] pelaa vain aasialaisia joukkueita vastaan toisin kuin Renegades, joka pelaa amerikkalaisia joukkueita vastaan.

Joukkueet pelasivat vastakkain noin kaksi viikkoa sitten ESL One Cologne 2018 -turnauksessa, jossa Renegades voitti ottelun 2-0 (16-8, 16-7). Ottelun kartat olivat Cache ja Train.

B.O.O.T-d[s] voi lähteä otteluun itsevarmana, vaikka kärsikin 2-0 häviön Renegadesille kaksi viikkoa sitten. Häviön ei pitäisi painaa vyöllä paljoa, ja joukkue sai varmasti ottelusta paljon tärkeää tietoa Renegadesin pelitavasta. Ottelun tasoituslinja on aivan liian suuri, jonka takia ottelun vedot tehdään singaporelaisten kautta.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta