CS:GO | Asia Championships 2018: Natus Vincere – EnVyUs

S1mple kantaa voittoon.

CS:GO Asia Championships 2018 alkaa 14. päivä Kesäkuuta kahdella ottelulla. Turnauksen kaksi toista ottelua pelataan seuraavana päivänä. Molempina avauspäivinä kahden ennalta määrätyn ottelun lisäksi pelataan myös yksi pudotuspeli, ja yksi voittajien ottelu, josta voittaja pääsee suoraan välieriin.

Turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka ovat: Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere, EnVyUs, VG.Flash, Heroic, MVP PK, TyLoo ja Virtus.pro. Selvät ennakkosuosikit turnauksen voittoon ovat Na’Vi, ja NiP.

Turnauksen avausottelussa vastakkain asettuvat Natus Vincere ja EnVyUs. Ottelun selvä ennakkosuosikki on Na’Vi ja syystäkin. Ukrainalaiset ovat sijoittuneet kolmeen finaaliin neljästä viimeisestä turnauksesta, joista he ovat napanneet yhden voiton, kaksi kakkossijaa, ja yhden sijoituksen sijalle ¾.

Joukkueet ovat pelanneet kaksitoista karttaa vastakkain, joista Na’Vi on voittanut käsittämättömät 11 karttaa. Cobblestone on ainoa kartta, jossa EnVyUs on onnistunut voittamaan Na’Vin ja saamaan tiukkoja otteluita aikaiseksi.

Na’Vi on nostanut tasoaan viime aikoina selvästi, ja heillä onkin huomattavasti korkeammat kierrosvoittoprosentit jokaisessa kartassa. Tämän hetken kartoista Cache on ainoa, jossa EnVyUs pystyy haastamaan Na’Via, mutta on odotettavissa, että Na’Vi poistaa kyseisen kartan.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta