CS:GO | Asia Championships 2018: Natus Vincere – EnVyUs

EnVyUs on parantanut, mutta onko parannus vieläkään tarpeeksi voittamaan Na’Via?

Asia Championships 2018 -turnaus on edennyt jo välieriin, joissa Virtus.pro taistelee TyLoo:ta vastaan, ja EnVyUs saa haluamansa revanssin Na’Vi:sta. Ensimmäinen semifinaali alkaa jo kello 06.00 Suomen aikaan, ja toinen semifinaali alkaa kello 10.00.

Natus Vincere selvitti tiensä välieriin helpoimman kautta. Joukkueen tarvitsi pelata vain kaksi peliä, sillä he onnistuivat voittamaan molemmat. Joukkue aloitti urakkansa voittamalla EnVyUs:n 2-0. Voiton jälkeen Na’Vi sai vastaansa NiP:n, joka kaatui 2-1.

EnVyUs:n tie ei ole ollut läheskään yhtä helppo, kuin NaVi:lla. Joukkueen ensimmäisen ottelun tappion jälkeen NaVi:lle, he kohtasivat kiinalaisjoukkue VG.Flashin, joka kaatui helposti 2-0. Viimeisessä pelissään EnVyUs sai vastaansa Heroicin, jota vastaan EnVyUs sai jo taistella. Ottelu päättyi 2-1 EnVyUs:lle, mutta ottelu oli silti erittäin tiukka. EnVyUs voitti ensimmäisen kartan 16-9, hävisi seuraavan 12-16, ja onnistuivat voittamaan viimeisen kartan tiukasti 16-13.

Joukkueiden viimeisistä kohtaamisista ei tätä turnausta aikaisempia otteluita voi ottaa huomioon, sillä EnVyUs on tehnyt pelaajavaihdoksia. Tässä turnauksessa Na’Vi voitti EnVyUs:n 2-0 (19-16, 16-12). Ottelu oli siis tasainen, vaikka 2-0 tulos ei välttämättä niin kerro.

Ottelun kartat tulevat olemaan varmasti erittäin samanlaiset, kuin turnauksen avausottelussa. Na’Vi tulee poistamaan Cachen samalla kuin EnVyUs poistaa Nuken. Na’Vi saattaa tällä kertaa valita Overpassin tilalle Miragen, joka on myös erittäin vahva kartta ukrainalaisille.

Na’Villa on todella iso etu otteluun lähdettäessä pelkästään yksilötaidossa. Na’Villa on myös paljon laajempi karttavalikoima, kuin EnVyUs:lla, joka on lähes täysin uusi joukkue, sillä he vaihtoivat vastikään kaksi pelaajaansa.

On erittäin todennäköistä, että Na’Vi tulee voittamaan ottelun 2-0, sillä EnVyUs on vielä todella paljon perässä kaikilla osa-alueilla, vaikka joukkue tekikin selvän parannuksen pelaajavaihdosten myötä.

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta