CS:GO | Americas Minor: compLexity – eUnited


Jesse Pyrhönen

Americas Minor – Faceit Major
Klo: 20.15

Americas Minor lähenee loppuaan, sillä tänään pelataan kaksi viimeistä ottelua. Rogue on jo selvittänyt tiensä Major Offline Qualifieriin, ja jäljellä on enään yksi merkittävä ottelu, joka pelataan tänään illalla eUnited:n ja compLexity:n välillä. Ottelun voittaja pääsee tämän minorin finaaliin ja samalla lunastaa paikkansa Major Offline Qualifier vaiheeseen, joka tunnetaan myös nimellä Major Challenger Stage.

CompLexity on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan kuusi eli voittoja on kertynyt vain neljä kappaletta. EUnited on samassa ottelumäärässä onnistunut nappaamaan viisi voittoa ja viisi häviötä.

EUnited on kuitenkin väläytellyt todella hyviä otteita viime aikoina hyvänä esimerkkinä eilinen 2-1 (13-16, 16-11, 16-5) voitto NRG:stä, jota monet pitävät tämän hetken kuumimpana amerikkalaisjoukkueena.

CompLexity ja eUnited ovat kohdanneet viimeisen kolmen kuukauden aikana neljä kertaa, joista molemmat joukkueet ovat ottaneet kaksi voittoa. EUnited on voittanut kaksi viimeisintä kun taas compLexity kaksi ensimmäistä.

EUnited on tehnyt selvän parannuksen alkuvuoteen verrattuna, sillä vuoden ensimmäiset kaksi kohtaamista näiden joukkueiden välillä olivat erittäin yksipuolisia compLexityn hyväksi. Kaksi viimeisintä ottelua ovat olleet tasaisempia.

 

Arvioimamme karttavalinnat

CompLexityllä on varmasti erittäin vaikeaa miettiessään omaa karttavalintaansa, sillä heillä ei ole yhtään karttaa tilastojen mukaan, missä he olisivat ennakkosuosikki. EUnited on näyttänyt loistavalta Miragessa, Trainissa ja Infernossa. Cache on tässä tapauksessa täysin 50-50 ennakkoasetelmien mukaan.

CompLexityllä saattaa kuitenkin olla ässä hihassaan, sillä Nuke olisi aivan loistava vaihtoehto heidän karttavalinnaksi. CompLexity voitti EUnitedin Nukessa 19-15, joka on selvästi paras tulos EUnitedia vastaan, mitä CompLexity on saanut viimeisen kahden kuukauden aikana.

EUnitedilla on monta potentiaalista karttavalintaa käsissään, jotka ovat kaikki lähes yhtä hyviä. Tässä vaiheessa ulkopuolisen on mahdoton ennustaa, mikä kartta on tulossa, mutta hyviä mahdollisuuksia löytyy silti. Mirage, Train, Cache ja Inferno ovat kaikki todella hyviä karttoja eUnitedille, mutta myös compLexitylle.

Tilastojen valossa parhaimmat kartat otteluun eUnitedille olisivat Mirage ja Inferno, joista ensimmäinen on todella hyvä kartta compLexitylle, sillä joukkue on voittanut viimeisestä kolmestakymmenestä ottelustaan kaksikymmentäneljä. Väliin mahtuu kuitenkin eUnitedin 16-10 voitto kaksi viikkoa sitten.

Kuten sanottu, on ottelun karttavalinnat hyvin hankala ennustaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. “Bännit” tulevat olemaan, kuten ne ovat alla esitetty, mutta karttavalinnat eivät välttämättä ole täysin identtiset arvioimamme karttavalintojen kanssa.

Karttavalintojen järjestys ei ole tiedossa.

  • compLexity remove Overpass
  • eUnited remove Dust 2
  • compLexity pick Nuke
  • eUnited pick Inferno
  • compLexity remove Train
  • eUnited remove Mirage
  • Kolmas kartta = Cache
ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta