Bukarest WTA | Liu C. – Martic P. Klo. 16:30

Bukarestin massaturnauksen neljännesvälierissä iskevät yhteen Claire Liu (WTA: 170.) sekä Petra Martic (WTA: 60.). Liu on löytänyt loistavan otteen massakentille, ja porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin. Marticilla on puolestaan ollut hakemista tuo massapelaamisen löytäminen, mutta jatkoon on päästy kuitenkin. Massaspesialisti kohtaa ottelussa nurmispesialistin, mutta kumpi onkaan se kovempi luu?

Liu on pelannut huikeaa massakautta jälleen kerran. Neljän ottelun voittoputkessa liitelevä Liu on voittanut useammankin näistä otteluista kolmessa erässä. Paineensietokyky on siis myös hyvä, sillä pitkät ottelut eivät tälle naiselle ole ongelma. Liu on massaspesialisti, ja on nimenomaan omalla tontillaan tällä hetkellä. Kovaa nousua tekevä 18-vuotias jenkki takoo kovaa tulosta jo tälläkin hetkellä.

Martic on toki menestyjä, ja kokenut konkari. Massapelaaminen on ollut kuitenkin koko kauden hakusessa eikä siitä paljon muttia löydy. Martic on enemmänkin nurmispesialisti, sillä hänen pelityylinsä ja syöttönsä sopii paremmin nurmelle, kuin massalle. Massalla voi Marticille tulla ongelmia nuorta nousijaa vastaan.

Kerroin asettelu on mielestämme pielessä, ja tartummekin vireen löytäneen Liun ylikertoimeen. Massalla hyvin pärjänneellä Liulla ei kertoimen tulisi todellakaan olla noin suuri, vaikka vastassa onkin kova pelinainen. Rajakerroin majailee 2,65 paikkeilla, eikä todellakaan lähes 3,50 seutumilla. Liun voittoa settitasoituksella lapulle.

Claire Liu+1,5 erää | Kerroin: 1,93 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta