Blues-johdon sekoilu jatkuu, nyt lähti pääyhteistyökumppani!

4Finance Oy ja heidän omistamansa Vivus.fi-tuotemerkki vetäytyvät kesken kauden Jääkiekko Espoo Oy:n Blues-pääyhteistyökumppanuudesta.

Blues-joukkueen ympärillä on viime viikkoina käyty kovaa keskustelua nuoren espoolaisen jääkiekkokoulun junioritähdestä Juuso Ikosesta, joka on toiminut myös 4Finance Oy:n nimikkopelaajana.

4Finance Oy on viestinyt Bluesin toimivalle johdolle, että yritys ei halua estää pelaajan siirtymistä pois nykyisestä joukkueesta. Lisäksi Blues-yhteistyön jatkuminen olisi turvattu myös taloudellisesti, vaikka Juuso Ikonen olisi vapautettu seurasta sovitun aikataulun mukaisesti.

”Olemme seuranneet sivusta Bluesin ja Juuso Ikosen nevotteluja kohta kaksi viikkoa. Valitettavasti joudumme vetäytymään pääyhteistyöstä kesken kauden. Tähän vaikuttivat seuran johdon toimintatapa ja -kulttuuri, jotka eivät enää kohtaa kanssamme. Peräänkuulutamme avoimuutta myös omissa toiminnoissamme, joten edellytämme sitä myös kumppaneiltamme”, kertoo pettynyt 4Finance Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Turtiainen.

”Nyt olisi hyvä hetki keskustella myös suomalaisesta urheilujohtamisesta, jonka keskiössä ei valitettavasti ole aina urheilijat. 4Finance Oy haluaa olla tukemassa perheitä ja nuoria urheilulahjakkuuksia sekä tarjota urheilun ystäville elämyksiä. Siksi ennen vetäytymispäätöstä tarjosimme Bluesille taloudellista, juridista sekä viestinnällistä lisäapua Juuso Ikosen sopimukseen liittyen. Toivottavasti tämä ratkaisu herättää Bluesin johdon ja Blues vapauttaa viimein Juuso Ikosen sopimusvelvoitteistaan”, summaa Turtiainen tilanteen.

Veikkaajat.com