ATP Wimbledon | Millman J. – Travaglia S. Klo. 16:30

Miesten puoleltakin löytyy pari erinomaista ottelua heti ensimmäisenä päivänä. Tässä ottelussa iskee yhteen kaksi nurmitaituria, kovaa syöttäjää sekä kokenutta pelaajaa. Ottelu on erittäin mielenkiintoinen, sillä lähtöasetelmat ovat paljon tasaisemmat, kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

ATP-rankingin sijalta 34 löytyy muuan John Millman, joka on tunnetaan varsinkin kovasta syötöstään. Millman on nurmispesialistiksi nimettävä, ja tämä johtaa juurikin syötön laadusta. Nurmikenttä suosii syöttäjää, ja Millmanillehan tämä passaa paremmin kuin hyvin. Kausi on alkanut melkoisen hyvin, ja Challengerissa on päästy ottamaan kosketusta nurmipeleihin. Eastbournen ATP-turnauksessa Millman koki karvaan tappion, kun Marco Cecchinato pääsi yllättämään Millmanin täysin. Millman koki ottelussa 2-1 tappion, ja tästä matka jatkui Wimbledoniin. Nyt on panokset kuitenkin todella korkealla, ja pienen turnauksen sijaan keskittyminen on varmasti parin ensimmäisen kierroksen takana. Jatkopaikan edessä kuitenkin seisoo yksi este tai hidaste nimeltä Stefano Travaglia.

Travaglia on todella yksi nurmikenttien osaajista. Kosketuksen nurmikenttään Travaglia on hakenut Challengerin kautta, mutta Wimbledon karsinnatkin käytiin läpi. Oikeastaan voisi jopa sanoa, että Travaglia kävi näyttäytymässä, sillä herra ei yhtäkään erää karsinnoissa hävinnyt. Vastus kuitenkin kovenee, jos verrataan karsintaotteluihin, joissa vastassa olivat Ivan Nedelko, Mats Moraing sekä Alessandro Giannessi. Tänään on todellinen näytön paikka, ja jatkopaikkaa Grand Slamiin ollaan lähdetty hakemaan.

Kaksi kovaa syöttäjää, ja nurmen monitaituria iskevät yhteen, joten odotettavissa on tiukka ja intensiivinen kamppailu. Voittajaa emme lähde tähän otteluun arpomaan, vaan haemme vetokohteemme yli/alle-vedoista, ja näissähän tarjotaan erittäin maukkaita kertoimia.

Yli 4,5 erää | Kerroin: 3,30 | Panossuositus (1-5): 2

Yli 37,5 peliä | Kerroin: 1,82 | Panossuositus (1-5): 5

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta