ATP | Johnson S. – Medvedev D. Klo. 14:30

Myös miesten puolella valmistaudutaan Wimbledoniin. Eastbourne on viimeinen turnaus ennen todellista näytön paikkaa. Tänään vastakkain asettuvat keskinkertainen ja loistava syöttäjä. Ottelu pelataan nurmella, joka soveltuu alustana paremmin syöttäjälle.

Johnson on pelannut melkoisen huonosti nurmikauden alettua. Hän hävisi ranskalaiselle Benoit Pairelle suoraan 2-0, vaikkakin yhden erän vasta Tie-Breakin jälkeen. Tässä ottelussa Johnson ei kuitenkaan onnistunut ykkössyötön osumissa, eikä myöskään syöttöjen voitoissa. Johnson syötti ottelussa keskimäärin 67% ykkössyötöistä onnistuneesti, ja voitti näistä vain 63%. Ei se kakkonenkaan kulkenut, sillä hän ei onnistunut voittamaan kakkossyötöistään kun vaivaiset 42%. Tänään tulee kova paikka, kun vastaan asettuu syöttökone, Daniil Medvedev.

Medvedevin peli kulkee. Nurmi suosii Daniilin peliä, sillä syöttö on kova, ja se on myös tarkka. Medvedev hävisi edellisen ottelunsa Chardylle, kun Chardy voitti ensimmäisen erän Tie-Breakissa, ja toisen erän lukemin 3-6. Tätä edeltävä ottelu pelattiin kuitenkin toista kovaa syöttäjää, Jack Sockia vastaan, ja sen Medvedev voittikin suoraan 0-2. Sockia vastaan syöttö onnistui hieman paremmin. Medvedev voitti yli 85% ykkössyötöistään, ja ykköset osuivatkin kenttään lähes 70% teholla. Medvedev on monintavoin taitava, mutta syöttö on hänen oma bravuurinsa.

Nurmelle mentäessä syötön rooli kasvaa, ja Medvedev nousee selväksi suosikiksi. Medvedev on hurjasti taitavampi pelaaja kuin Johnson, ja tämän lisäksi syöttö on paljon laadukkaampi. Medvedeville on asetettu melkoinen ylikerroin, ja siihen tartutaan kynsin ja hampain!

Daniil Medvedev voittaa | Kerroin: 1,92 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta