Wimbledon WTA | Williams S. – Giorgi C. Klo. 16:30

Hurjan vireen löytänyt Camila Giorgi (WTA: 52.) saa vastaansa kokeneen Serena Williamsin (WTA: 181.). Williams on todella paljon korkeammalla rankingissa, mutta äitiysloma on vaikuttanut sijoitukseen roimasti. Todella kovassa kunnossa oleva Williams on yksi mestaruussuosikeista jälleen kerran. Giorgi on myös hurjassa vireessä, ja lähtee ehdottomasti hakemaan voittoa kiven kovaa Serenaa vastaan. Tekeekö ikä jo tehtävänsä, vai painaako kokemus niin paljon?

Williams on voittanut kaikki ottelunsa kahdessa erässä. Huomioitavaa on kuitenkin, että kaatuneet pelaavat ITF-turnauksia aktiivisesti. Williamsin matka jatkopaikkoihin on ollut tajuttoman helppo, ja tämä antaakin pientä harhakuvitelmaa naisen todellisesta kunnosta. Toki erinomaisesta pelaajasta on kyse, ja syöttökin kulkee todella hyvin, mutta vielä ei ole todellista vastusta löytynyt. Tänään vastaan asettuu ensimmäinen mittari, kun Camila Giorgi lähtee hakemaan päänahkaa kuuluisasta Williamsista.

Giorgi on taistellut tiensä jatkoon. Ensimmäisenä kaatui Anastasija Sevastova lukemin 2-1. Giorgin kakkossyöttö sakkasi, ja menetti ihan tästä syystä erän. 14 kaksoisvirhettä tauluun ottelun aikana, ja tämä kertoo kyllä, ettei juuri syöttö kulkenut. Brengle ja Siniakova kaatuivat seuraavaksi loistavalla pelillä, mutta eilen Giorgi todella ylitti itsensä. Makarova kaatui suoraan kahdessa erässä. Kaksoisvirheet pysyivät maltillisena, ja syöttö kulki hienosti. Jopa kakkosen voittoprosentti lähenteli 60:tä, mikä on merkki, että nyt on se vire löytynyt. Tänään vastus on kova, mutta itseluottamusta 26-vuotiaalta italialaiselta ei varmastikaan puutu.

Ottelun ennakkosuosikkina on ehdottomasti Williams. Williamsilla ei kuitenkaan niin sanottua tulikoetta ole turnauksessa vielä ollut, mutta nyt tulee ensimmäinen. Giorgi on löytänyt loistavan vireen ja lähteekin haastamaan Williamsia. Onko Serena täydessä tikissä, vai painaako pitkä tauko vielä päälle? Giorgin kerroin on melkoisen korkea, ja settitasoitus sekä over-vedot kelpaavat vetolapulle erinomaisen hyvin.

Camila Giorgi+1,5 erää | Kerroin: 2,24 | Panossuositus (1-5): 3

Yli 20,5 peliä | Kerroin: 1,86 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta